Kvalitetsjord - grunden i din trädgård

Välja rätt kvalitetsjord till sin trädgård är inte helt lätt. Vi hjälper dig gärna att välja "rätt" sorts jord och att räkna ut lämplig mängd. Vill du ha hjälp med frakten presenterar vi olika alternativ då vi har tillverkning i både Västerås/Sala och i Stockholms området. Vill du hellre hämta jorden själv hos oss, med t.ex. släpkärra, går det också bra. Du avgör sätt och tid som passar dig bäst.

Vi har beskrivit de mest efterfrågade jordsorterna på respektive produktsida. Har du frågor om någon annan jord, tveka inte att slå oss en signal. Vi är återförsäljare för hela Hasselfors Gardens sortiment av lösviktsjordar och saluför vår egen AHA-jord.

Förutom jorden, lösvikt eller förpackat, kan du också köpa torv, täckbark, barkmull, grus, växter och Emperis planteringslådor. Vi säljer vackert färgad flis i terrakotta, svart och nötbrun från Hasselfors Garden.

Ring oss eller besök vår anläggning för försäljning och visning i Vagersta - en plats för inspiration och trädgårdsdrömmar. Slå dig gärna ner i trädgårdsgungan och njut av växter, fjärilar, färger och former. Här kan du få tips och råd till din trädgård.

Vi berättar gärna mer för dig om vad vi har att erbjuda!
Välkommen som kund till ett gott samarbete för fina stall!